Translation missing: nb.accessibility.skip_to_text

People of Tomorrow er et online galleri med et spennende utvalg av posters og kunstplakater. Her finner du prints i ulike formater, fra 21×30 cm helt opp til 100×140 cm.

Vårt galleri inneholder ulike kategorier: Open Edition og Limited Edition prints.
Alle limited edition prints i vårt galleri omsettes ved People of Tomorrow som mellommann, i opphavsmannens navn og er således unntatt MVA. All kunst i vårt galleri er produsert av Thea W.

Open Edition
Bilder i denne kategorien er posters uten begrensning for opplag. Disse bildene har standard, printet signatur, og trykkes på 180 gr matt papir av høy kvalitet.

Limited Edition
Art Prints:
– Prints som har et fastsatt opplag. Disse har også en standard, printet signatur, men nummereres for hånd. Printet på 180 gr matt premium papir.

Collectors Edition:
– Vår Collectors Edition består av limited edition prints, som har et lavere opplag. Disse kommer med et ektehetssertifikat (CoA) og er signert for hånd og nummerert av kunstneren. Printet på papir i museumskvalitet. Syre- og ligninfritt.

Vårt studio ligger i Kristiansand. Herfra driver vi alt kreativt arbeid, printing og håndtering av bestillinger til våre kunder.

Adresse:
Mjåvannsvegen 15
4628 Kristiansand

Kontaktinformasjon:
People of Tomorrow AS
post@peopleoftomorrow.no
+47 450 21 231 / +47 924 66 024

Org.nr.: 921 773 935