Translation missing: nb.accessibility.skip_to_text
KUNDEANMELDELSER

HVA SYNES VÅRE KUNDER OM OSS?

Les om våre kunders erfaringer og tilbakemeldinger, samt bli inspirert av deres flotte hjem!

Synne Marie (@synnemarie1301)

«Jeg er superfornøyd med mitt Donald Duck print (1/15) fra Thea W.! Lekre farger som spriter opp veggen i stuen! Jeg har også Mikke Mus printet fra Thea W. som henger på motsatt vegg som jeg elsker! Tusen takk, Thea, for at du lager "feel good" kunst! Blir nok ikke siste gang jeg handler hos deg!»

Camilla (@design_logg)

«People of Tomorrow har uten tvil de kuleste posterne! Du finner garantert en poster du liker, uansett hvilken stil eller størrelse du ønsker. Selv elsker jeg posterne med en liten edge!»

Aina (@nordichomeaina)

«Jeg elsker posterne mine fra People of Tomorrow. Jeg har store posters og kvaliteten og trykket er utrolig bra. Spredt utvalg og noe for enhver stil, samt kjekt med noe som ikke alle andre har.»

Olivia (@stylebyolivia)

«People of Tomorrow har så utrolig kule posters! Jeg rett og slett digger de og at de er så nytenkende med deres kreative motiver.»

Miriam (@maa1983)

«Kjapp levering! Topp kvalitet! Elsker min samling fra The Lazy People collection!»

Zold Bergen (@zoldbergen

«People of Tomorrow har kule posters som gir rommet et personlig preg! Tipp topp, alltid RASK levering!»

Synne Charlotte (@interior.mum)

«People of Tomorrow har utrolig mange kule posters, og fantastisk kundeservice! The Lazy People collection er min all time favorite og jeg elsker det morsomme uttrykket posterne bringer vårt hjem! Superfornøyd med alt! Anbefales på det sterkeste!»

Helene (@boho.helene)

«Elsker People of Tomorrow! De har så mange unike design å velge mellom, varene kommer raskt i posten, og de har verdens beste kundeservice. Anbefales på det sterkeste!»

Lindis (@stylebylindis)

«People of Tomorrow og Thea (designer) tegner unike og kule posters. Det er en blanding av det urbane, moderne og det myke. De har noe som ikke alle andre har. Jeg digger det og jeg har vanskelig for å velge fordi det er så mange fine uttrykk å velge i. Men det er en rød tråd gjennom alt. Jeg må ha flere!»

Camilla (@camillaaaulie)

«Jeg elsker posterne fra People of Tomorrow! De kommer i ulike størrelser og du finner garantert noe som passer deg og din stil! Rask levering og god kundeservice! Blir garantert å bestille derfra igjen!»

Sandra

«Fantastiske postere! Tøft og unikt! Den perfekte gave når du ønsker å friske opp veggene i stua! Har selv to postere – og får masse gode tilbakemeldinger!»

Hilde (@hildesnuppa79)

«Jeg er veldig fornøyd med produktene fra People of Tomorrow. Selv har jeg 2 bilder hengende på soverommet og er mer enn fornøyd! Liker stilen, fargene og at de er vågale.»

Linda Alexandra (@lindaalexndra)

«Jeg er utrolig fornøyd med POFT! De er profesjonelle og hjelpsomme, og ikke minst har de et kjempestort utvalg av posters til enhver smak!»

Linda Alexandra (@lindaalexndra)

«Jeg er utrolig fornøyd med POFT! De er profesjonelle og hjelpsomme, og ikke minst har de et kjempestort utvalg av posters til enhver smak!»

Merete (@interiormerete)

«Vi er veldig fornøyde med posterne og ramme fra People of Tomorrow. Stuen vår fikk et skikkelig løft med den perfekte trio over sofaen. I tillegg valgte vi den største posteren i 100×140 cm til vårt kjøkken, og det er noe av det stiligste jeg har sett! People of Tomorrow har et fantastisk utvalg i de kuleste og fineste posterne som er på markedet. Super service og rask levering. Har allerede min neste bestilling klar. Anbefaler People of Tomorrow på det varmeste!»

Mari (@brommeland)

«Veldig fornøyd med mine to nye familiemedlemmer. Vanvittig god kvalitet til å være så billig. Materialet er tykt og sterkt! Hadde jeg hatt mer plass på veggene hadde jeg bestilt flere! Klare, gode bilder med flotte detaljer.»

Tonje (@tonjebjerknes)

«Bildene til People of Tomorrow er helt unike og jeg får alltid kommentarer på hvor fine de er fra andre når de er på besøk hjemme hos meg. Anbefales virkelig om du vil ha vakker, moderne kunst hjemme hos deg!»

Fru M Boligstyling (@fru_m.home)

«Er du på jakt etter kule og unike plakater, så er People of Tomorrow det riktige stedet for deg! Vi har handlet flere ganger gjennom nettsiden og er like fornøyd hver gang med hele prosessen, alt fra utvalget, kvaliteten og leveransen. Plakatene deres setter virkelig prikken over i’en i en bolig! Anbefales på det sterkeste!»

Lisbeth (@bergsviklisbeth)

«Jeg er veldig fornøyd med plakatene mine. Super kvalitet og så er det utrolig flott med den matte overflaten. Jeg har valgt å henge dem opp bare med ramme og uten glass. Liker at de er litt annerledes.»

Camilla

«Fin nettside! Kjapp levering! Fine rammer!»

Guri

«Såååå fornøyd med hunde posterne fra People of Tomorrow! Jeg fikk ny spisestue. Gøy!»